Τηλεφωνικές Παραγγελίες
Ανδρικά Sneakers - Iconics.gr
Ανδρικά Sneakers: Hot Stuff, just from the streets!
July 6, 2018
Sneakers Vans - Iconics.gr
New Vans Sneakers on the block: Authentic, revamped!
September 7, 2018

Τα φόρεσες, τα έλιωσες, τα αγάπησες. Καιρός λοιπόν για νέα, ανανεωμένα ανδρικά sneakers Converse με fresh προοπτική! Φυσικά, το βασικό στοιχείο παραμένει και θα παραμένει ίδιο: Grunge φάση, street αισθητική και punk διάθεση ενώνονται ιδανικά στο πιο εμβληματικό sneaker που δημιουργήθηκε ποτέ. Ο λόγος φυσικά για τα Converse All Star, ή κατά κόσμον «σταράκια».

Ανδρικά Sneakers Converse All Star - Iconics.gr

Ανδρικά Sneakers Converse: Το στυλ που δεν ξεχνιέται

Μια που τα φόρεσες, μια που δε θα τα ξεχάσεις ποτέ. Όχι μόνο εσύ, όλοι μας, καθώς τα ανδρικά sneakers Converse All Star είναι η επιτομή του sneaker, όπως τα γνωρίσαμε από τα παιδικά χρόνια και την εφηβεία μας. Και αυτή θα παραμείνει, όσα χρόνια κι αν αλλάξουν. Ολοκαίνουργια ή καταφθαρμένα, πεντακάθαρα ή βρώμικα, ολόκληρα ή σκισμένα, τα ανδρικά sneakers Converse All Star είναι όλα όσα ζήσαμε και θα συνεχίσουμε να ζούμε όπου ταξιδεύουμε.

Ανδρικά Sneakers Converse All Star - Iconics.gr

Ο δρόμος στα πόδια σου

Και όλο το στυλ του, αλλά και αυτά που εμπεριέχει παντρεύονται σε ένα μοναδικό σύνολο. Όλη η street κουλτούρα, όλη η αισθητική αλλά και τα έντονα χρώματα, η αμεσότητα του πρώτου sneaker με το πόδι, η απλότητα της καθημερινότητας και η πιο cool, καθαρή και ανόθευτη προσέγγιση σε ότι αφορά το να ζεις σε μια διαρκή κίνηση και να είσαι στον παλμό της καθημερινότητας τώρα βρίσκεται σε ένα παπούτσι. Τα ανδρικά sneakers Converse All Star σου.

Ανδρικά Sneakers Converse All Star - Iconics.gr

Ώρα για ανανέωση

Καιρός όμως να μπούμε στη νέα εποχή. Χωρίς βέβαια να χάσουν την προσωπικότητά τους! Tα ανδρικά sneakers Converse All Star ανανεώνονται, αποκτούν fresh look με vintage αισθητική, όπως ακριβώς ο δρόμος όπου γεννήθηκαν. Νέα χρώματα, νέες σόλες, νέο design αλλά και η νεότερη προσθήκη, τα Converse One Star, είναι μόνο η αρχή. Τα ανδρικά sneakers Converse All Star είναι εδώ, πιο δυνατά και πιο δυναμικά από ποτέ, για να μην ξεχάσεις ποτέ τις ρίζες σου.

Τι περιμένεις λοιπόν; Μπες τώρα στο Iconics.gr και βρες τα δικά σου «σταράκια» εδώ!