Τηλεφωνικές Παραγγελίες
adidas originals NMD - Iconics.gr
Adidas Originals NMD – Η αναβίωση στα ιστορικά sneakers
August 4, 2017
Arkk Sneakers - Iconics.gr
Arkk Sneakers: What else?
December 8, 2017

Σίγουρα τα sneakers σου είναι το κομμάτι σου! Περηφανεύεσαι για το στυλ σου, τα χρώματά τους, το κορυφαίο design τους, και γιατί τα έχεις πάντα πρώτος πριν από τον καθένα. Ή γιατί τα συνδυάζεις καλύτερα από τον καθένα. Η επιλογή είναι δική σου. Πρέπει όμως να γνωρίζεις 5 βασικούς κανόνες:

Ανδρικά Sneakers & Γυναικεία Sneakers - Iconics.gr

  1. Sneakers & Σύνολο πάνε «πακέτο»

Sneakers και γκαρνταρόμπα πρέπει να παίζουν στο ίδιο level. Ο λόγος είναι απλός. Πώς αλλιώς θα αναδείξεις τα καλύτερα sneakers αν όλο το σύνολο δεν συμβαδίζει; Απλά δε γίνεται. Όλη η προσπάθεια που κάνεις για το τέλειο στυλ και το σύνολο που θέλεις απλά να «τα σπάει», πάει χαμένη. Δώσε έμφαση στα sneakers σου χωρίς να παραμελείς το υπόλοιπο σύνολο, με την κατάλληλη προσοχή.

Ανδρικά Sneakers & Γυναικεία Sneakers - Iconics.gr

  1. Δε χρειάζεται να δείχνεις σα να βγήκες από το Instagram

Το στυλ σου είναι το παν, δε χρειάζεται όμως να αγγίζεις την υπερβολή κάθε φορά που βγαίνεις για μια χαλαρή βόλτα ή ποτό. Λιτά και προσεγμένα κομμάτια, μπορούν στο σύνολό τους να φτιάξουν ένα πολύ δυνατό σύνολο! Δημιούργησε το!

Ανδρικά Sneakers & Γυναικεία Sneakers - Iconics.gr

  1. Βρες τα αγαπημένα σου sneakers και «παίξε» γύρω του

Η βάση σου είναι το κομμάτι που θες να παίξεις δυνατά. Ντύσ’ το, παίξε δυνατά γύρω του και ανάδειξε το με τον καλύτερο τρόπο! Τα jeans σου, τα hoodies σου, τα καπέλα σου, όλα περιβάλλουν το στυλ σου! Χρώματα και υφές, ταίριαξέ τα και κάνε τη διαφορά!

Ανδρικά Sneakers & Γυναικεία Sneakers - Iconics.grΑνδρικά Sneakers & Γυναικεία Sneakers - Iconics.gr

  1. Κοίτα πέρα από τα sneakers σου

Σϋμφωνοι, θα χτίσεις γύρω από αυτά, αλλά θες και το κάτι παραπάνω. Τι σημαίνει αυτό; Τα ρούχα σου, οι κάλτσες σου, τα καπέλα σου, τα jeans και κάθε λογής αξεσουάρ είναι ένα κλικ μακριά σου στο αγαπημένο σου κατάστημα! Δες κάθε κατηγορία, κάθε section του eshop, και ανακάλυψε μοναδικές επιλογές!

Ανδρικά Sneakers & Γυναικεία Sneakers - Iconics.gr

  1. Διάλεξε ελάχιστα statement κομμάτια σε κάθε look

Μην υπερβάλλεις! Διάλεξε το κομμάτι που θες και καν’ το δικό σου με τον πιο ηχηρό τρόπο! Έτσι, θα δώσεις έμφαση και βάρος εκεί που θες εσύ, και συγκεκριμένα στα sneakers σου με τον πιο παραστατικό τρόπο! Μη μασάς! Παίξε δυνατά και δείξε ποιος είσαι!

Το στυλ σου είναι εδώ και παίζει δυνατά! Δώσε βάρος με το Iconics.gr και δημιούργησε κάτι μοναδικό, κάτι που πάντα ήθελες με τα sneakers και την προσωπικότητά σου με τον πιο cool τρόπο!