Τηλεφωνικές Παραγγελίες
Arkk Sneakers - Iconics.gr
Arkk Sneakers: What else?
December 8, 2017
Sneakers Vans - Iconics.gr
Sneakers Vans : Ready for the perfect urban lifestyle?
January 19, 2018

Αδιαμφισβήτητα η πιο out-of-the-box πρόταση σε γυναικεία sneakers αυτή τη χρονιά! Τα Fenty Puma αποτελούν σίγουρα την πρόταση που θα ξεχωρίσει.

Λίγο η υπογραφή της Rihanna στη σειρά, λίγο το εκκεντρικό τους στυλ, τα Fenty Puma είναι σίγουρα τα sneakers που δεν έχεις ξαναδεί. Παίξε λοιπόν με τα χρώματα, τις υφές και μοναδικές παραλλαγές σε retro κομμάτια και σπάσε τους κανόνες στο στυλ σου!

Puma Fenty - Γυναικεία Sneakers - Iconics.gr

Fenty Puma: Η τάση που γεννήθηκε από τη Rihanna

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, πόσο μάλλον τα Fenty Puma που γεννήθηκαν από τη συνεργασία Puma & Rihanna. Και είναι λογικό: Όταν αναζητάς νέα πρότυπα, νέα έμπνευση και εντυπωσιακές γραμμές, οφείλεις να εμπιστευτείς νέα και φρέσκα πρόσωπα! Ετσι λοιπόν και η Puma, βρήκε στην προσωπικότητα της Rihanna το νέο raw model της για ένα νέο ξεκίνημα που θα άλλαζε την κατάσταση στα γυναικεία sneakers!

Puma Fenty - Γυναικεία Sneakers - Iconics.gr

Και το πέτυχε!

Με προτάσεις που θα ζήλευαν πολύ μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρίες στα γυναικεία sneakers, τα Fenty Puma δίνουν δυναμικά το παρόν! Ειδικά σε ένα χώρο που θύμιζε έξω από τα νερά τους. Suede υλικά, μεγάλα ύψη, χρώματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και δομές που δεν είχαμε συναντήσει σε γυναικεία sneakers έκλεψαν τις καρδιές μας ακόμη μια φορά!

Puma Fenty - Γυναικεία Sneakers - Iconics.gr

Πώς είναι όμως να δημιουργείς μια νέα τάση;

Σίγουρα όχι αυτό που είχες συνηθίσει από την Puma! Μια μόνιμη πραγματικότητα όμως από τη Rihanna! Η Puma το εκμεταλλεύτηκε αυτό δημιουργώντας ριζοσπαστικές προτάσεις με τα πιο ρηξικέλευθα υλικά! Κορδέλες, γούνες, διάφανο πλαστικό και suede! Ματ ή γυαλιστερές επιφάνειες ενώνονται ιδανικά στο πιο εντυπωσιακό σύνολο! Τα γυναικεία sneakers σου δε θα είναι ποτέ πια τα ίδια! Είσαι έτοιμος να τα ανακαλύψεις;

Ανακάλυψε κι εσύ τα πιο casual, retro ή out-of-your-mind γυναικεία sneakers που φόρεσες ποτέ! Μπες στον μαγικό κόσμο της Fenty Puma και κάνε την πιο δυναμική αλλαγή στο look και το street style σου δια χειρός Rihanna! Καιρός να ξεφύγεις λίγο, δε νομίζεις; Δες τα όλα στο Iconics.gr !